giresun medya platformu, girmep, giresun, haberler, gündem, güncel, giresun haberleri, giresun stk, giresun dernek, giresun vakıfgiresun medya platformu, girmep, giresun, haberler, gündem, güncel, giresun haberleri, giresun stk, giresun dernek, giresun vakıf

Toygar “Tüm Derneklerin Hafızasıyız”

Giresun Medya Platformu OlaÄŸan Genel Kurulunda yapılan seçimde güven tazeleyen Giresun Medya Platformu BaÅŸkanı Sadi Toygar, bir konuÅŸma yaptı. KonuÅŸmasında 11. Yılına giren Giresun Medya Platformu kuruluÅŸundan bu güne kadar üye olan gazeteci arkadaÅŸlarıyla birlikte amatör bir ruh ve özverili bir çabayla basın-yayın alanında Giresun’u ve Giresunluları gece gündüz demeden takip ederek gündem oluÅŸturduklarını ve kamuoyu

oluşturduklarını söyledi.

“Ä°ÅŸimizin zor ve kutsal olduÄŸunun bilincindeyiz.”

Medya Platformu BaÅŸkanı Sadi Toygar konuÅŸmasına devam ederek şöyle dedi. ” Giresun Medya Platformu, kuruluÅŸundan bugüne kadar Giresun menfaatleri doÄŸrultusunda Ä°stanbul ve bölge kaynaklı yüzlerce, binlerce haber üretmiÅŸ olup birçok projenin de uygulanması konusunda katkısı olmuÅŸtur. Giresun STK’ların en büyük destekçisi olan Giresun Medya Platformu, Türkiye’nin en büyük sivil toplum organizasyonu olan ve bir marka haline gelen ‘’Giresun Günlerinin’’ ve diÄŸer faaliyet ve olayların duyurulmasında geçmiÅŸten bugüne kadar önemli görevler üstlenmiÅŸtir. Giresun adına kurulmuÅŸ yaklaşık dört yüz dernek var. Bunların içinde faal olan dernekler kendi faaliyetlerini yapıyor. Ancak bizler bu dört yüze yakın derneÄŸi ve ayrıca diÄŸer gündemi takip etmek için gece gündüz çalışıyoruz. Ä°ÅŸimizin zor ve kutsal olduÄŸunun bilincindeyiz. Bu zorlukları 11 Yıl önce kurulmuÅŸ olan ve bugün kongresini yapacağımız Giresun Medya Platformu sayesinde deÄŸiÅŸik il ve ilçelerinde üyemiz olan gazeteci arkadaÅŸlarımızla güç birliÄŸi yaparak aÅŸmaya çalışıyoruz. Her bir arkadaşımız katıldığı toplantıları, takip ettiÄŸi programları haber yaparak oluÅŸturduÄŸumuz haber ağına gönderiyor. Buradan tüm Giresun ulusal ve yerel haber sitelerine ve gazetelerine göndererek anında tüm ülkemizdeki ve yurt dışında bulunan hemÅŸehrilerimize ulaÅŸmasını saÄŸlayarak gündem oluÅŸturuyoruz.”

“FotoÄŸraf sergisi bir iÅŸaret fiÅŸeÄŸidir.”

Giresun Medya Platformunu kurarak bu günlere kadar gelmesinde emeÄŸi geçen birçok gazeteci arkadaşımız var. Emeklerini boÅŸa çıkartmamak, Giresun’umuza ve tüm STK’larımıza katkı saÄŸlamak amacıyla bundan önce olduÄŸu gibi yeni dönemde de önemli çalışmalarımız ve faaliyetlerimiz olacak. Bizim gündemimiz ve faaliyetlerimiz çok, burada anlatmakla bitmez. Öncelik verdiÄŸimiz dört yeni projemizle hizmetlerimize devam edeceÄŸiz diyen BaÅŸkan Sadi Toygar sözlerine şöyle devam etti. “Yeni trend olan ve herkesin istediÄŸi zaman istediÄŸi yerde ulaÅŸabileceÄŸi Ä°nternet TelevizyonculuÄŸunda ilk adımımızı attık. Tüm alt yapısını ve stüdyosunu oluÅŸturarak BaÅŸar Elektronik Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Yunus Tombul’un SponsorluÄŸu ile Giresun Medya Platformu Televizyonu olarak ilk yayınımızı Şubat ayı başında yapacağız. Ä°kincisi Karadeniz Bölgesine ve Giresun’a hizmet amaçlı Tarım Bakanlığının da destek verdiÄŸi Tarım Türk Televizyonu ile haftada iki gün olmak üzere program yapacağız. Bu programla Giresun’a ve özellikle çiftçilerimize yatırım ve üretim konusunda katkı saÄŸlayacağımıza inanıyorum. Giresun Medya Platformu olarak yıllardır takip ettiÄŸimiz tüm STK’ların adeta arÅŸivi ve hafızasıyız. Elimizde 11 yıldır takip ettiÄŸimiz programlara ait on milyona yakın resim arÅŸivimiz var. Bunları bizler FlaÅŸ belleklerde ya da harddisklerde kalmasını istemiyoruz.  Ä°lk defa bir genel kurul bir resim sergisi ile baÅŸladı. Aslında bu bir iÅŸaret fiÅŸeÄŸidir. Elimizdeki bu resimleri gün yüzüne çıkartıp önümüzdeki Giresun Günlerinde, Giresun Federasyonunun öncülüğünde bir sergi açarak ziyaretçilerimize sunmak için çalışmamız olacak. Yine Giresun Federasyonumuzun Giresun Parkta yapacağı yerleÅŸkede bu resimlerin içinden oluÅŸturacağımız komisyon tarafından seçilecek olanlar burada sürekli sergilenecek. Bunun sözünü de baÅŸkanımız Mehmet KuÄŸu’dan aldık. Ayrıca Giresun Medya Platformunun burada birde basın odası olacak.”dedi.

Bir önceki yazımız olan Giresun Medya Platformu Kıvılcımı Çaktı başlıklı makalemizde Giresun Medya Platformu Kıvılcımı Çaktı hakkında bilgiler verilmektedir.